IMG_9841

Naast de exploitatie en uitbouw van Rotterdam Draadloos biedt aerea ook nog enkele andere diensten aan op gebied van glasvezel en draadloze datacommunicatie. Dit zijn diensten zoals advies, ontwerp en aanleg van draadloze en bekabelde oplossingen. Ontwikkeling van draadloze oplossingen op maat is ook mogelijk. Dit kan zowel in hardware (Access Points op maat) als in software (OSS/BSS, portal, server inrichting). Zoekt u wat anders dan de genoemde diensten, neem dan contact met ons op.

Aanleggen netwerken

Draadloze netwerken op basis van WiFi zijn de laatste jaren enorm populair geworden, dit komt vooral door het toegenomen internet gebruik. aerea kan voorzien in deze vraag, door jaren lange ervaring met het aanleggen van de meest uiteenlopende netwerken, kan aerea altijd een passende oplossing bieden. Of het nu gaat om een hotspot netwerk in een jachthaven of vakantiepark, een wimax netwerk voor ip camera beveiliging of een straalverbinding tussen twee gebouwen.

Software ontwikkeling

Een professioneel draadloos netwerk stopt vaak niet bij alleen de hardware, er zijn ook nog systemen en software nodig voor bijvoorbeeld beheer, authenticatie en accounting/billing. aerea ontwikkelt deze systemen voor draadloze netwerken die zorgdragen voor bijvoorbeeld hotspot diensten, configuratie management, firmware management en monitoring.

Overige diensten

Naast bovenstaande diensten biedt aerea nog vele andere diensten aan, zoals advies en netwerk design.